RICH SMS

Pimpa dina SMS som du vill

Med filmer, bilder, call to actions och mycket mer kan du med Rich SMS ta dina pricksäkra meddelanden till en ny nivå.

Meddelanden med massor av innehåll

Med nya tekniken Rich SMS skickar du enkelt unikt designade meddelanden till exempelvis alla medlemmar i din kundklubb. Med de närmast obegränsade möjligheterna till innehåll skapar du helt nya WOW-upplevelser och gör din kommunikation ännu mer pricksäker. Självklart är uppföljningen detaljerad, tydlig och kan dessutom ses i realtid.

Generic-rich-sms-three-screens-2

Funktioner

Ett Rich SMS kan innehålla mycket mer information än ett vanligt SMS som är begränsat till text. Det skickas utan fördröjning eller schemalagt till hundratusentals mottagare över hela världen, samtidigt.

Logo och bilder

Ett budskap blir tydligt med en logotyp som visar vem avsändaren av ett erbjudande eller budskap är. Förutom logotyp kan även bilder, slideshows, bildgallerier etc. infogas i ett Rich SMS.

Färger

Din grafiska profil är viktig för att mottagarna lätt ska känna igen ditt varumärke och företag. Med Generics verktyg för Rich SMS kan du använda dina egna färger genom att ange färgkod eller välja från en palett.

QR-kod, streckkod eller erbjudandekod

Utforma ett komplett erbjudande med QR-kod, streckkod eller en erbjudandekod. I butiken scannas sedan koden och papperskuponger är inte längre nödvändiga.

Video

Film är oöverträffat för att sprida dina budskap och ditt varumärke. Infoga en film i ditt Rich SMS få ännu mer uppmärksamhet för ditt erbjudande.

Kartfunktioner

Med kartfunktionen lägger du till butikens placering som visas på en karta i Rich SMS:et. Mottagaren klickar sig enkelt fram till den närmaste butiken och får en vägbeskrivning i telefonens kartapp.

Call to actions

I Rich SMS kan du lägga in call to actions precis som på en webbsajt. Med exempelvis en "Beställ nu!"-knapp driver du trafik till det unika erbjudandet på din hemsida. Men möjligheterna är större än så, till exempel kan mottagaren

  • lägga till en händelse i sin kalender
  • skicka ett mail
  • ringa din support eller kundtjänst
  • ladda ner en applikation.

Du kan också lägga in flera olika funktioner som väcker uppmärksamhet och engagemang, t ex

  • skrapa fram en bild eller ett erbjudande
  • vända på en bild
  • klicka på en bild (och vad händer då?)
  • nedräkning, ex vis för tidsbegränsade erbjudanden
  • anpassa ett avsnitt för villkor.
Uppföljning

Uppföljning sker i realtid och du ser direkt om mottagarna sett ditt erbjudande och hur de har agerat på det, till exempel klickat på en bild eller en länk. Du ser också vilka av dina skickade Rich SMS som har levererats till mottagarna och inte.

Integrera eller använd ett webbverktyg

Välj om du vill integrera tjänsten i ett system du redan har, till exempel ett CRM, HRM eller ett larmsystem. Föredrar du att skicka dina meddelanden frikopplat från ett system använder du vårt webbverktyg.

De två tjänsterna kan också kombineras och vi hjälper gärna till vid en integration om det behövs. Kontakta oss så diskuterar vi den lösning som passar dina behov bäst.