API

API för pricksäker kommunikation

Med ett API kan meddelanden skickas och tas emot på flera sätt. Allt hänger på vad du ska använda tjänsten till och hur.

Anslut enkelt och säkert med ett API

Vår plattform erbjuder över 20 olika API:er som möjliggör enkel anslutning från exempelvis från ditt verksamhetssystem eller applikation för att skicka och ta emot olika meddelandetyper. Du kan lika enkelt skicka enstaka meddelanden som stora mängder vid ett och samma tillfälle. Alla API:er är väldigt enkla vilket gör en integration snabb och smidig.

Behöver du hjälp vid en integration så står vi till ditt förfogande. Vi utvecklar löpande nya API:er på våra kunders begäran, så även om du har väldigt specifika önskemål hjälper vi mer än gärna till.

Här kan du läsa detaljerad information om de olika API:erna vi erbjuder samt se kodexempel.

Våra API:er är globala, det innebär att du kan skicka och ta emot meddelanden till och från hela världen, du kan dessutom skicka till fastnätsnummer och till Minicall.

Tillgång till webbverktyg

När du väljer att använda våra API:er så får du även tillgång till vårt populära webbverktyg, som har mängder av funktionalitet. Webbverktyget kan även användas som ett rent administrationsverktyg för uppföljning exempelvis. Meddelandeloggen kan filtreras, exporteras och visas grafiskt.

Kontakta oss så kan diskuterar vi den lösning som passar dina behov bäst.

 

Behöver du mer teknisk info?