Hoppa till innehåll
DIGITALISERING

Öka säkerheten och bli mer effektiv

Kommunikationsflöden som idag sker analogt, till exempel via brev eller fax, kan digitaliseras med ökad säkerhet och lägre kostnader. Lösningen skräddarsys efter dina behov som ett webbverktyg eller integrerat i de system ni använder.

GENERIC-Losningar-digitalisering-personligt-1000x656

Personlig information

Inom offentlig verksamhet eller inom vård kan digitalisering av viktiga meddelanden öka säkerheten samtidigt som verksamheten blir mer effektiv. Meddelanden om beslut, provsvar och liknande kan skickas till mottagaren via meddelanden till mobilen med en uppmaning att logga in i en tjänst och ta del av den aktuella informationen.

Inga känsliga uppgifter lämnas i själva meddelandet men du kan kontrollera att personen i fråga verkligen tagit del av informationen i tjänsten.

Automatisk uppringning

Om dina kunder är svåra att nå kan de ringas upp automatiskt tills de svarar och kundtjänst kan hantera ärendet personligen. Lösningen har visat sig vara mycket effektiv för exempelvis kreditbolag som behöver hantera ärenden personligen med sina kunder.

GENERIC-Losningar-digitalisering-automatiskt-1000x656
GENERIC-XXX-Start-plusfunction-digitalisering-000x00

Digital autogiro, blanketter och avläsningar

Med digital autogiro kan kunderna ansluta sina bankkonton till betallösningen med ett klick och utan att fylla i blanketter. De slipper hålla reda på när betalkort går ut och medgivandet kan också enkelt avslutas.

Alla typer av blanketter och avläsningar kan göras digitala. Det är smidigt för dina kunder och för dig. Uppföljning och kontroll är enkelt eftersom lösningen med fördel integreras i era egna system. DIgitalisering kan bland annat ersätta analoga mätaravläsningar, fakturering och mycket mer.

PRICKSÄKRA MEDDELANDEN

Mångsidiga tjänster för dina behov

GENERIC-Kontakt-Round-smarta-meddelanden-296x296
GLOBALA API:ER

Med våra API:er kan du skicka och ta emot meddelanden till och från hela världen, dessutom till fastnätsnummer och Minicall.

GENERIC-Kontakt-Round-smartameddelanden-296x296
DIGITALA FAX

Drift av faxservrar och plattformar är dyrt och krångligt. En enkel och modern lösning är att hantera faxtrafiken via e-post istället.

GENERIC-Kontakt-Round-smartmessaging-296x296 2
DIGITAL AUTOGIRO

Digitaliserad anslutning till autogiro, signerat med bank-ID, gör det enklare för dina kunder att betala säkert på rätt dag.

VILL DU TESTA?

Kontakta oss om du vill få tillgång till ett testkonto.

”

Generic är experter på kommunikation, alltid lätta att nå och hjälper gärna till. De flexibla tjänsterna passar våra behov.

Jonas Nygård, säljchef Icecon AB
”

Vi har en snabb och personlig kontakt med kunderna. Det är en väldigt kostnadseffektiv marknadsföring.

Henrik Anderberg, Butikschef, Born Fashion
”

Vi behöver inte lägga ner arbete på att vidareutveckla SMS-delen. Vi kan rida på Generics kompetens.

Kristofer Browall, Key Account Manager, Cub Business Systems AB