Webbverktyg

Nå många, få eller utvalda på ett pricksäkert sätt

Webbverktyget är enkelt att använda för alla dina meddelanden. Det är enkelt att uppdatera kontakter och enkelt att följa upp utskicken.

Webbverktyg, för att skicka till alla, till några eller en

Vårt populära webbverktyg är väldigt enkelt att använda och passar för mängder av användningsområden. Du kan lika enkelt skicka ett enstaka SMS, som skicka stora mängder SMS på samma gång, till exempel till alla dina kunder i en kundklubb. Adressboken är enkel att hålla aktuell,  du kan t.ex. importera kontaktlistor från Excel. Uppföljningen för skickade SMS är detaljerad och tydlig, kan filtreras, exporteras och visas grafiskt.

I tjänsten gör du enkelt dina meddelanden personliga och pricksäkra. Våra tjänster har global täckning, vilket gör att du kan skicka SMS till hela världen.

Har du flera personer som behöver kunna använda tjänsten kan du som administratör enkelt skapa fler inloggningar, t.ex. till olika avdelningar eller kontor. Varje ny inloggning blir en egen användare, med egen adressbok, meddelandelogg etc.

Vill du ta emot svar till samma verktyg gör du detta enkelt med hjälp av funktionen Inkorg. I inkorgen kan du enkelt se hela SMS konversationer, du kan även använda autoreply och aviseras via SMS eller e-post när du tar emot SMS till verktyget.

Vill du hellre integrera mot ett av dina system?

Välj om du vill integrera tjänsten i ett system du redan har, till exempel ett CRM, HRM eller ett larmsystem. Det finns flera olika gränssnitt och protokoll att välja mellan för implementation där REST är det vanligaste. De olika gränssnitten är väldigt enkla vilken gör en integration snabb och smidig.

De två tjänsterna kan också kombineras och vi hjälper gärna till vid en integration om det behövs. Kontakta oss så kan diskuterar vi den lösning som blir bäst för dina behov.

Funktioner i SMS Webbverktyg

Meddelanden från SMS Webbverktyg kan skickas utan fördröjning eller schemalagt till mottagare över hela världen, till svenska fastnätsnummer och till Minicall. Kapaciteten är över en miljon meddelanden i timmen.

Skapa mallar

Skickar du ofta liknande meddelanden? Skapa mallar så att du kan arbeta snabbt och effektivt.

Valfri avsändare

Välj hur avsändare ska visas, antingen ett ord på maximalt 11 tecken eller ett telefonnummer.

Leveransrapport för alla meddelanden

Du får rapport på samtliga skickade meddelanden om de levererats till mottagaren eller inte. Leveransrapport kan både filtreras och exporteras.

Långa meddelanden

Skicka långa meddelanden, upp till 3060 tecken. Det motsvarar 20 SMS som sammanlänkas till ett enda hos mottagaren.

Ta emot meddelanden

Med ett telefonnummer för mottagning av SMS är det möjligt att ta emot meddelanden.

Svara med kvittenslösning

Med en kvittenslösning kan mottagarna svara på dina meddelanden. Funktionen håller automatiskt reda på de meddelanden som skickats och kopplar ihop dem med rätt mottaget meddelande. Du kan skicka flera frågor till en och samma mottagare och vet alltid vilken fråga som besvarats.

Gör ditt meddelande personligt

Du kan göra dina meddelanden mer personliga genom att automatiskt lägga till exempelvis förnamn, kundnummer eller OCR.

Meddelande till fasta telefoner

Meddelanden som exempelvis SMS kan skickas till samtliga svenska telefoner. Om den fasta telefonen har stöd för SMS visas meddelandet som ett textmeddelande, saknas stöd läses meddelandet upp för mottagaren.

Meddelanden till Minicall

Behöver du skicka till Minicall-mottagare? Meddelandetjänsten kan med fördel användas till exempel till programmerade Minicall-mottagargrupper som nås på samma gång med ett enda meddelande.

Auto reply

Skicka automatiskt ett svar på mottagna meddelanden.

Stopplista

Telefonnummer i stopplistan tas automatiskt bort från dina utskick.

Kontakt Synk

Säkerställ att du alltid når rätt personer, med Kontakt Synk hämtas namn och telefonnummer från er interna katalogtjänst och kan därefter användas i våra tjänster.

Sign Up

Sign Up används effektivt när du vill låta människor själv välja om de vill ha information från dig, exempelvis om du har en kundklubb. Dina kunder SMS:ar in för att registrera sig för dina utskick. Lika enkelt kan de avregistrera sig via SMS.

 

 

Behöver du mer teknisk info?