oktober 7, 2021

Vi söker en Lead Datacenter engineer till vårt DevOps-team i Luleå

Som Lead Datacenter Engineer kommer du att spela en viktig roll i teamet som idag består av tre drifttekniker med lång erfarenhet. I och med denna rekrytering vill Generic ta nästa steg i sin driftsmiljö och där kommer du tillsammans med bolagets CTO spela en viktig roll. Du kommer att sätta upp såväl långsiktiga som kortsiktiga mål, analysera och leda förändrings- och förbättringsarbeten i driftmiljön samt se till att dessa uppnås. Du ska också utvärdera befintliga processer i Datacentret för att sedan strukturera och automatisera dessa. Du kommer fortfarande att ha en fot kvar i tekniken och du är en del i den dagliga driften.

Eftersom plattformen är i ständig drift, 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året krävs det löpande underhåll och löpande utveckling för att säkerställa hög tillgänglighet och säkerhet mot kund.
Du kommer att arbeta med följande tekniska lösningar: Servervirtualisering (VMware), Routrar/Switchar (Cisco), Brandväggar (Watchguard), Databas (MySQL), SAN och BGP.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har praktisk erfarenhet i någon av nämnda tekniker samt av projektledning eller av att leda ett tekniskt team. I grund och botten är du en tekniskt driven person med god kommunikativ förmåga.

Läs mer och ansök här. 

DELA MED DIG AV OSS!