november 22, 2018

Enklare hantering av Inkorgen i SMS Webb

SMS Webb är vårt gränssnitt för att enkelt och effektivt skicka ut SMS i olika syften, exempelvis bemanning, transportlogistik och kundkommunikation. Ett växande behov hos våra kunder är möjligheten att ta emot svar på sina SMS. Svar tas emot med hjälp av funktionen Inkorg. Vi har nu förenklat administrationen i inkorgen med nya funktioner.

I inkorgen ser du nu det senast mottagna SMS:et från respektive telefonnummer utan att behöva klicka upp konversationen. På det sättet blir det både snabbare och enklare för dig att jobba med inkorgen.

Du kan även markera ett SMS i inkorgen som oläst efter att det är läst. I listan med mottagna SMS visas olästa SMS med fet stil och du kan med hjälp av den nya funktionen enkelt markera de SMS du ska göra en aktiv åtgärd på vid ett senare tillfälle.  

 Använd ditt fastnätsnummer som Inkorg
Använd ett eget fastnätsnummer för att ta emot SMS med SMS Webb. Ni får då en lösning som innebär att ni kan använda samma telefonnummer för att både ta emot SMS och samtal  vilket ger en unik igenkänningsfaktor för er och ert företag. 


Vill du också ta emot SMS till SMS Webb?
Ring oss på 08-601 66 66 eller skicka ett mail till kund@genericmobile.se, så kan vi berätta mer och hjälpa dig att komma igång.  

DELA MED DIG AV OSS!