In English

Bli en av oss

  • Är du kunnig och brinner för frågor inom något av våra områden?
  • Är du ansvarskännande, social och värdesätter relationer?
  • Är du driven, vill ständigt utmana dig själv och tycker om att utvecklas?

Om du svarar ja på dessa frågor är chansen stor att du redan har ett intressant jobb idag, men kanske är sugen på att pröva dina vingar och anta nya utmaningar? Hos oss får du möjlighet att tillsammans med ett glatt gäng vara med att bygga företaget Generic med aspirationen att bli nordens ledande aktör inom kritisk kommunikation.

På Generic är vi stolta över våra långa kundrelationer. Vi har kunder idag som vi har haft sedan starten 1993. Vi har också nya kunder och vår ambition är att även de kommer att vara kvar hos oss om 20 år. Vi ställer höga krav på våra konsulter eftersom vi strävar efter att tillföra maximalt värde till våra kunder vid varje tillfälle.

I ett företag är det givetvis viktigt att göra resultat, men vi tycker samtidigt att det är viktigt att hitta en balans mellan arbete och fritid. Vi vet att när vi mår bra går också företaget bra. Vi kompetensutvecklar oss aktivt för att tillse att vår kompetens håller hög klass och ligger långt fram i tanken.

Känner du precis som vi, att det vore spännande att få hjälpa våra kunder att utvecklas och att själv utmanas och utvecklas tillsammans med djupt kompetenta och väldigt härliga människor?

Då tycker vi att du ska anmäla ditt intresse för att bli en av oss.
Se våra lediga jobb »