SPOT ON MESSAGING

Lägg i en högre växel på kundresan

Vill du ha en gratis expertanalys av ditt nuläge och en bild av hur ni kan bli kung på last mile? Fyll i formuläret och skicka.

Kung pa last mile
*

Utveckla kundresan med intelligent dialog

Som transportör står du mitt emellan e-handlaren och slutkunden. Du är den enda som har personlig direktkontakt med slutkonsumenten. Det betyder också att du kan paja allt eller göra din kund till kung - samtidigt som du själv blir kung.

Idag är “kundresan” viktigare än någonsin. Att göra den så behaglig och enkel som möjligt är något många e-handlare lägger mycket energi på. Att erbjuda leveransalternativ är viktigt. Många slutkonsumenter vill ha hemleverans men få vill ha ett tidsfönster på en hel arbetsdag.

Skapa en bättre upplevelse

Där kommer du in i bilden. Du har ansvaret för att din kund inte tappar ansiktet inför sina kunder. Du är den som kan förhöja upplevelsen genom riktigt grymma leveranser, var, när och hur mottagaren önskar. 

AI-baserad dialog låter kunden bestämma

Lösningen är en ubersmart dialog baserad på artificiell intelligens, AI, där mottagaren själv kan välja tid och plats för leveransen och kan ändra sig om det dyker upp hinder - för det gör det ju på livsresan. Det är faktiskt den resa slutkunden upplever: livet måste hanteras, beställningarna på nätet ska bara funka.

Vi följer dig på vägen

Vår styrka som samarbetspartner är innovativ kundanpassning. Vi är din rådgivare som följer din utveckling och föreslår nästa steg. Vi gör allt för att du ska bli kung hos din kund som blir kung hos sin kund… ja, du fattar. 

Så blir du kung på last mile

Kolla filmen ovan om du inte redan gjort det. Den visar en typisk dialog. Eller läs om några som redan är kungar nedan. Hör av dig till oss om du vill veta hur du kan bli det.


Gordon Delivery kortar leveransfönstren

Gordon Delivery, kungar på last mile.

Early bird uppskattar pålitliga aviseringar

Early Bird är också kungar på last mile.

LÖSNINGAR FÖR LOGISTIK

Flexibilitet både för dig och dina kunder

AVISERINGAR

Automatiserade system för leveransaviseringar ger en naturlig kunddialog och stor konkurrensfördel.

DIALOGER

Helt eller delvis automatiserade dialoger som ökar försäljningen och förbättrar kundupplevelsen.

BEMANNING

Rätt bemanning är en utmaning i en personaltät verksamhet. Nå de du behöver, när du behöver dem.